Associate

Omschrijving

De missie

De gezondheidszorg in Nederland, maar ook internationaal, is sterk in beweging en staat voor de uitdaging om de sector toegankelijk en betaalbaar te houden. De missie van LOGEX Group B.V. (‘’LOGEX’’) is om de kwaliteit en betaalbaarheid van de gezondheidszorg te verbeteren door slimmer gebruik te maken van ‘big data’ en technologie.


Wat wij doen

LOGEX is een snelgroeiende organisatie in ‘healthcare analytics  met een marktleidende positie, die o.a. meer dan 90% van de ziekenhuizen in Nederland bedient. Al meer dan 10 jaar combineren wij data, ‘advanced analytics’, wetenschap en technologie om duidelijke inzichten te verkrijgen en de toekomst van de gezondheidszorg vorm te geven. Onze modellen en oplossingen stellen medische en financiële professionals in staat om beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Onlangs breidde LOGEX het productaanbod uit naar zorgaanbieders door samen te werken met Value2Health. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor het analyseren en het verbeteren van de kwaliteit voor de gezondheidszorg en patiëntresultaten aanzienlijk vergroot. De combinatie van inzicht in zowel 'kosten' als 'uitkomsten' creëert een unieke 'one-stop-shop' voor value based healthcare in de wereld. LOGEX is momenteel actief bezig met kansen in het buitenland en heeft activiteiten opgezet in Saoedi-Arabië, Frankrijk, Zweden en Tsjechië.


Wij zijn een jong, ambitieus en internationaal team van 45 professionals. Onze specialisten hebben achtergronden in geneeskunde, econometrie, financiële economie, natuurkunde, wiskunde en informatica en zorgen hiermee voor brede kennis en ervaring, een creatieve benadering en bewezen oplossingen.

De uitdaging

LOGEX ontvangt de operationele en financiële data van 90% van de Nederlandse ziekenhuizen en zet deze met zelf ontwikkelde software om in performance benchmarks en financial forecasts. Als associate ben je eindverantwoordelijk voor bijvoorbeeld de benchmarken van de prestaties van medisch specialisten, de forecasts van de benodigde zorg voor jouw ziekenhuizen en/of maken van kostprijsberekeningen voor ziekenhuizen. Maar ook het analyseren van ‘zorgpaden’ (vanuit een medisch/klinisch perspectief) met als doel om ‘doelmatige’ en ‘zinnige zorg’ te leveren is een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Samen met ons ambitieuze team van consultants en developers ontwikkel je state-of-the-art analytische modellen en applicaties die onze klanten inzicht geven in de complexe vraagstukken waar zorgprofessionals mee worstelen.

Vereisten

Jouw profiel

 • Afgeronde WO Master met een kwantitatieve/ bèta/ technische studierichting.
 • Je hebt 3-5 jaar relevante werkervaring.
 • Een echte ’number cruncher’ met uitstekende analytische skills.
 • Resultaatgericht, met een gestructureerde manier van werken en pragmatische ‘can-do’ mentaliteit.
 • Je wordt enthousiast van advanced data analytics en ‘big data’ vraagstukken in de gezondheidszorg.
 • Je hebt een sterke drive en wil graag impact maken op de business.
 • Je komt goed tot je recht in een informele en professionele omgeving, waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend.


Wij bieden

 • Een uitdagende en afwisselende baan, waarin je niet alleen de mogelijkheid krijgt om kwantitatief te excelleren, maar ook nieuwe producten kunt ontwikkelen, die inspelen op de specifieke problemen in de gezondheidszorg;
 • Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goede werksfeer in een jong, internationaal, enthousiast en getalenteerd team waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan. Zo hebben we wekelijks een borrel  en regelmatig leuke teamactiviteiten;
 • Training en coaching;
 • De mogelijkheid om een waardevolle maatschappelijke bijdrage te leveren aan het verder optimaliseren van de gezondheidszorg in Nederland.

Interesse gewekt?

Wij drinken graag een kop koffie met je. Solliciteren doe je door je motivatiebrief, CV en cijferlijst te e-mailen. Voor meer informatie of vragen kun je ook contact opnemen via het tel.nr 020–3084265 en vraag naar Valérie Schouten of check onze website op www.logex.nl.