Stagiair Business Development

Omschrijving

De missie

De gezondheidszorg in Nederland, maar ook internationaal, is sterk in beweging en staat voor de uitdaging om de sector toegankelijk en betaalbaar te houden. De missie van LOGEX Group B.V. (‘’LOGEX’’) is om de kwaliteit en betaalbaarheid van de gezondheidszorg te verbeteren door slimmer gebruik te maken van ‘big data’ en technologie.


Wat wij doen

LOGEX is een snelgroeiende organisatie in ‘healthcare analytics  met een marktleidende positie, die o.a. meer dan 90% van de ziekenhuizen in Nederland bedient. Al meer dan 10 jaar combineren wij data, ‘advanced analytics’, wetenschap en technologie om duidelijke inzichten te verkrijgen en de toekomst van de gezondheidszorg vorm te geven. Onze modellen en oplossingen stellen medische en financiële professionals in staat om beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Onlangs breidde LOGEX het productaanbod uit naar zorgaanbieders door samen te werken met Value2Health. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor het analyseren en het verbeteren van de kwaliteit voor de gezondheidszorg en patiëntresultaten aanzienlijk vergroot. De combinatie van inzicht in zowel 'kosten' als 'uitkomsten' creëert een unieke 'one-stop-shop' voor value based healthcare in de wereld. LOGEX is momenteel actief bezig met kansen in het buitenland en heeft activiteiten opgezet in Saoedi-Arabië, Frankrijk, Zweden en Tsjechië.


Wij zijn een jong, ambitieus en internationaal team van 45 professionals. Onze specialisten hebben achtergronden in geneeskunde, econometrie, financiële economie, natuurkunde, wiskunde en informatica en zorgen hiermee voor brede kennis en ervaring, een creatieve benadering en bewezen oplossingen.


De uitdaging
Nu wij zijn gegroeid tot de Nederlandse marktleider is op het gebied van advanced analytics binnen de gezondheidszorg, willen we ten alle tijden de Nederlandse trends binnen ons vakgebied blijven volgen en zicht houden op ons eco systeem. Als stagiair Business Development ondersteun je ons Management Team met het genereren van sector gerelateerde inzichten van bedrijfsprofielen, doe je diverse markt- en bedrijfsonderzoeken om de Nederlandse markt verder in kaart te brengen en daar een vertaalslag van te maken voor LOGEX. Tijdens je stage word je begeleid door het Management Team en rapporteer je aan één van de partners, Koen Luijckx.

Vereisten

Jouw profiel 

 • BSc of MSc in de studierichting van Finance, Economie, Financial Econometrics, Quantitative Finance, Business Economics of een kwantitatieve / technische opleiding met relevante financiële ervaring naast de studie (bijvoorbeeld in de vorm van een stage of bijbaan).
 • Je hebt tijdens je studie ervaring opgedaan met balance sheets, P&L berekeningen, jaarverslagen en winstberekeningen.
 • Resultaatgericht, met een gestructureerde manier van werken en pragmatische ‘can-do’ mentaliteit.
 • Je hebt sterke analytische vaardigheden en je wordt enthousiast van bedrijfseconomische vraagstukken
 • Je hebt een sterke drive en wil graag impact maken op de business.
 • Je komt goed tot je recht in een informele en professionele omgeving, waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt, maar ook in groepsverband kan werken.
 • Je bent beschikbaar gedurende 6 maanden voor 4-5 dagen per week. 
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend. 


Wij bieden

 • Een uitdagende en afwisselende stage, waarin je de mogelijkheid krijgt om mee te werken aan ons bedrijft.
 • Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goede werksfeer in een jong, internationaal, enthousiast en getalenteerd team waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan. Zo hebben we wekelijks een borrel.
 • De mogelijkheid om een waardevolle maatschappelijke bijdrage te leveren aan het verder optimaliseren van de gezondheidszorg in Nederland.

Interesse gewekt?

Wij drinken graag een kop koffie met je. Solliciteren doe je door je motivatiebrief, CV en cijferlijst te e-mailen. Voor meer informatie of vragen kun je ook contact opnemen via het tel.nr 020–3084265 en vraag naar Valérie Schouten of check onze website op www.logex.nl.